Les Tàctil Tintoreries: el nou servei de Sant Pere Claver – Fundació Tallers

Les Tàctil Tintoreries són les noves bugaderies situades a Barcelona i Santa Coloma, que formen part d’un projecte d’inclusió sociolaboral arran de la confluència amb Sant Pere Claver.

Es van inaugurar el dissabte 27 de novembre en un acte institucional on van assistir-hi els dos gerents de les dues entitats, Ricard Matas de Fundació Tallers i Carles Descalzi de SPC, entre altres persones referents i organitzadores. Duran la inauguració, es va presentar a les persones assistents les instal·lacions de la bugaderia de Barcelona i, a més, es van repartir pels voltants, inclòs el Mercat del Ninot, fulletons informatius i promocionals.

A les Tàctil s’ofereix un servei de qualitat que genera igualtat d’oportunitats, donat que, tant les seves instal·lacions com els professionals que hi treballen, estan totalment preparats per a oferir un servei custodiat, personalitzat i excel·lent. Basant-se en una política corporativa compromesa amb els drets i la plena inclusió, ambdues bugaderies són gestionades i regentades per a persones amb disCapacitat intel·lectual, física i/o problemes de salut mental.

A Santa Coloma antigament ja existia aquest servei sota el nom de “Destaca” però actualment, i amb la nova imatge de Tàctil, s’inclouen als serveis bàsics de bugaderia el servei a domicili o l’envasament al buit. Aquesta nova marca aposta per la proximitat, la sostenibilitat i la plena inclusió i accessibilitat.

Aquest és el nou servei del Grup Sant Pere Claver i Fundació Tallers, un projecte que té la missió de seguir generant oportunitats d’inclusió social i laboral per persones amb disCapacitat. Comptem amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona a través de la convocatòria “Impulsem el que fas” de l’any 2020.

There are no comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Ves al contingut