Deixalleria i Punts Verds

Elements quotidians com paelles o olles antigues, mobles, estructures metàl·liques, peces tèxtils però també residus que es generen en petits negocis de professionals autònoms com runes, restes de construccions d’obres menors o cadires d’oficina en desús.

Són alguns dels residus que es gestionen a la Deixalleria.

Des de fa unes setmanes, la Deixalleria i els Punts Verds de Santa Coloma tornen a estar en funcionament, adoptant unes mesures de seguretat imprescindibles per garantir la seguretat davant el COVID-19:

▶️ Portar mascareta

▶️ Gel hidroalcohòlic per a les mans a disposició

A la Deixalleria, a més:

▶️ Distància de seguretat de 2m entre persones

Als Punts Verds:

▶️ Lliurament dels residus des de la porta

Deixalleria de Santa Coloma de Gramenet

?Ctra. de la Roca, km 6

?Dilluns a Divendres: 8:00 a 18:00h

?Dissabte: 9:00 a 16:30h

Què hi podem portar?

Pneumàtics,  fluorescents i làmpades, bateries, dissolvents, pintures i vernissos, piles, electrodomèstics que continguin substàncies perilloses, olis minerals usats, mobles, electrodomèstics, ferralla electrònica (ordinadors, petits electrodomèstics, aparells electrònics…), fustes, restes de poda o jardineria, runes i restes de la construcció.

Punts Verds

?C. Pirineus, 7 (Punt Verd Raval)

?C. Almogàvers, 18 (Punt Verd Can Calvet)

?Dilluns a Divendres: 8:30 a 14:00h i de 16h a 18h

?Dissabte: 9:00 a 16:30h

Què hi podem portar?

Roba, calçat, cartutxos de tinta, tòners, aparells elèctrics i electrònics, olis de cuina, cables elèctrics, aerosols i esprais, bateries de cotxe, cosmètics, piles, olis de motor, pintures i vernissos, fluorescents i bombetes, càpsules de cafè monodosi (plàstic i alumini), etc.

There are no comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Skip to content