Una tasca sense pausa

Recursos per millorar la convivència familiar, eines per superar el dol, com reforçar rutines, activitats saludables, suport emocional davant d’un futur incert i havent perdut la feina, però també informació sobre mesures de seguretat, suport en la gestió de documentació online o assessorament sobre temes laborals i de prestacions.

Aquestes són només alguns dels recursos els quals l’equip professional del Servei d’Inserció Laboral (SIL) de la Fundació Tallers ha posat a disposició de les persones ateses durant aquests dies d’estat d’alarma i que la vida de tothom s’ha vist alterada.

Una tasca realitzada per professionals de la prospecció i la preparació laboral, disponibles durant les 24 hores els 7 dies de la setmana que han donat cobertura a les més de 100 persones a les que s’han atès a través de telèfon, whatsapp o videotrucades.

Acompanyament integral en assumptes de l’àmbit laboral però també emocional, sense deixar de banda la tasca habitual del SIL en relació a les persones, que inclou prestar atenció a aspectes tant importants com la capacitació i l’apoderament, formació en context laboral, tutories personalitzades, eines d’habilitats socials, informació per a la família i l’entorn, recursos per a la recerca de feina, acompanyament per a mantenir-la i un seguiment al llarg del temps per veure l’evolució de la persona i com aconseguir els objectius desitjats. 

Durant aquests dies tampoc es deixen de banda els serveis que s’ofereixen a les empreses,  portant a terme l’assessorament sobre la Llei General de la Discapacitat (antiga LISMI), sobre com realitzar una contractació responsable, borsa de treball, suports per a la integració de persones amb discapacitat dins la plantilla de treballadors i treballadores.

Tots aquests elements formen part del Servei d’Inserció Laboral, un servei 360º que posa al centre les preferències, desitjos i anhels de les persones, que les acompanya cap a una experiència de vida amb plenitud laboral i emocional, i que durant aquests dies de confinament ha incrementat horari d’atenció per seguir atenent a les persones amb problemes de salut mental o discapacitat.

There are no comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Skip to content