Ens formem per continuar avançant!

Ens agrada la nostra feina, la fem amb il·lusió i som persones inquietes que busquem sempre innovar. La nostra raó de ser és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o problemes de salut mental i és per això que la formació continuada i l’intercanvi d’experiències amb altres entitats té una importància cabdal.

Ho estem fent a través del portal plenainclusion.org, on intercanviem coneixements i maneres de treballar amb professionals d’arreu, gràcies al format de videoconferència, de fòrums online o de vídeos penjats a la xarxa.

Plenainclusion.org és una confederació a nivell estatal que aplega més de 800 entitats dedicades a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament, que s’ocupa del fomentar la qualitat de vida i de les seves famílies, fomentant la inclusió i l’empoderament.
A més, és tracta d’un portal obert a tothom: professionals, famílies i tota persona interessada. Perquè compartir informació i coneixement comporta una suma d’esforços necessaris per avançar cap a la plenitud de vida.

Acutalment, participem de comunitats d’aprenentatge en relació a assumptes com la gestió del dol o el suport conductual positiu, on amb un llenguatge tècnic però a l’abast de tothom, compartim sistemes de seguiment i avaluació a les persones.

El fet de poder completar la nostra formació amb recursos en línia, ens permet estar sempre al dia, establir sinergies amb altres entitats que ens enriqueixen i ens fan avançar. A la vegada, podem accedir a classes magistrals d’organitzacions d’arreu de l’estat i internacionals, que d’una altra manera seria més costós i dificultós. De fet, amb l’objectiu d’incrementar l’eficiència i sempre que és possible, fomentem i apostem per l’ús de plataformes online per a aquest tipus de formacions més continuades.

There are no comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Skip to content