Cada persona compta: jornada anual amb les famílies

Una de les claus per aconseguir el benestar de les persones és el contacte proper, directe i constant amb les famílies. Elles coneixen de primera mà les necessitats que sorgeixen i que precisen atenció, s’estableix una relació de confiança per poder-les transmetre i d’aquesta manera podem proporcionar els suports necessaris.

Amb la intenció de trobar solucions entre tothom, des de la Fundació Tallers hi posem les ganes, l’empenta i empatia per portar a terme idees, solucions, demandes i propostes que sorgeixen d’aquestes converses anuals que fan millorar la qualitat de vida de les persones.

Persones directament vinculades amb el Centre Ocupacional i el Centre Especial de Treball, professionals, famílies i voluntariat, aquest era a grans trets, qui assistia en la trobada d’aquest 2019. La Biblioteca de Singuerlín Salvador Cabré va servir com a marc per a desenvolupar una trobada dinamitzada per Susanna Vert que va idear una dinàmica de participació pensada per a que a través de la reflexió sorgíssin els conceptes impulsors (per avançar cap a una societat més inclusiva), conceptes de propostes (per portar-les a terme), així com també els obstacles que es preveu trobar pel camí.
Per exemple, com a impulsors trobem conceptes com “Respecte per a viure tothom amb tothom”, “Autoestima”, com a obstacles “por al fracàs” o “falta de recursos per part de l’administració”, en canvi com a elements d’unió per portar a terme els conceptes trobem “Trencar tabús” o “donar les gràcies”.

La participació estava assegurada, i el desenvolupament de la jornada va ser possible gràcies a la col·laboració activa de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o problemes de salut mental que van esdevenir elements claus a l’hora de realitzar tasques com el control d’entrada, l’entrega de material de la jornada, la recollida d’idees durant la dinàmica o fins i tot posar-se el davantal per fer el dinar de germanor que va tenir lloc al migdia.
I per arrodonir la jornada… un grup de mares van preparar una coreografia fantàstica que van arrencar uns “dancings” col·lectius.

Tothom a ballar!

 

Per veure les imatges de la jornada, fes clic al següent vídeo

 

There are no comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Skip to content