ENS ESTEM PREPARANT

Ens han acostumat tant a utilitzar la paraula “crisi”, que sembla que entre dins la normalitat quan parlem de situacions que són una crisi concreta i tangible provocada per una situació externa.

Les 200 entitats d’arreu de Catalunya que atenem a les persones amb discapacitat intel·lectual o amb problemes de salut mental estem en crisi.

Em demostrat la nostra capacitat de gestió i adaptació a les situacions. Quan fa 10 anys la Generalitat de Catalunya va aplicar retallades i congelacions, vam entendre que es tractava de sortir d’una força crisi global i que tocava entre tothom, fer l’esforç per superar-la. Però anys més tard, davant l’evidència que el sistema es va recuperant, nosaltres seguim igual i hem dit prou.

A tota aquesta situació, un fet tan positiu com pot ser la pujada del Salari Mínim Interprofessional dels 736€ als 900€ mensuals, comporta un impacte econòmic per l’entitat que arriba a posar en perill la nostre sostenibilitat econòmica i la de molts Centres Especials de Treball.

Si ni la Generalitat ni el Gobierno de España, poden garantir que les ajudes necessàries arribin a les entitats, estem davant d’una situació que demana actuar i fer-ho de manera visible.

Fundació Tallers s’està preparant, ens estem preparant i ens posem les armilles.

There are no comments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Ir al contenido