formació amb veins i veines

Compartim coneixement amb els veïns i veïnes

Aprendre noves habilitats, aprofundir en les que ja tenim o el plaer d’aprendre i compartir coneixement son algunes de les raons per les quals ens interessem per cursos, tallers i formacions de tot tipus.

Des de fa un parell de trimestres, un grup de persones del Centre Ocupacional participen en activitats formatives online organitzades pel Punt Òmnia i la Fundació Oreneta de Badia del Vallès, on, a més de treballar els aspectes formatius (que responen a les preferències de cadascú), esdevé un punt de trobada amb veïns i veïnes amb qui es comparteixen interessos i s’estableix un vincle amb la comunitat.

Per exemple, L’Inma i la Maria formaven part d’un grup de pensament positiu integrat per persones molt diverses tant de gènere com d’edat, i potser gràcies a aquesta pluralitat, es va generar un clima d’absoluta confiança.

Cada setmana, l’hora de connectar-se a la plataforma per realitzar el taller, es vivia amb il·lusió. Ara el taller ja ha finalitzat, però en queda el coneixement adquirit i el sentiment de compartir temps amb persones amb els mateixos interessos i inquietuds que de ben segur tornaran a coincidir en properes ocasions.

 

Per la seva banda, en Xavi, l’Estela i en Rubén avancen en el seu camí per millorar el coneixement de la llengua anglesa. Formen part del grup de les persones que es van apuntar a aquest curs. L’experiència va ser molt positiva durant el trimestre passat, tant és així que van superar l’avaluació i aquest trimestre també segueixen, en el mateix curs però en un nivell superior

Des de fa uns dies, en Raúl coincideix també amb altres veïns i veïnes de Badia en una formació d’informàtica.

Els dijous és el torn de l’Esther i la Rosi. Elles s’han interessat per formar part del grup de persones per parlar sobre “els meus records” i la Iolanda s’ha integrat en un grup on cada setmana treballen la memòria.

 

A més, durant tot l’any, un equip format per 9 persones, es posen davant els micròfons de Ràdio Badia per conduir el programa “Los Marchosos”, que s’emet els dimarts al voltant de les 11h del matí i que es pot escoltar i recuperar el podcast aquí.

 

Raúl a la classe online d'informàtica

Raúl assisteix a les clàsses online d’informàtica i coincideix amb veïns i veïnes amb les qui comparteix aquesta afició

José María i l’equip de “Los Marchosos” de Ràdio Badia, realitzant el programa.

Inma compartint experiències amb el grup del taller de pensament positiu

There are no comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Skip to content