La gestió documental es diu Ofisfera

Papers, arxius, dades, enviaments… Les empreses i organitzacions acumulen desenes de documents. Documents que segueixen un cicle vital: es creen, s’envien, es digitalitzen, s’arxiven, es custodien o inclús, es destrueixen.

En un context com l’actual, es fa indispensable confiar en professionals de la gestió documental per augmentar l’eficiència, l’eficàcia, i controlar costos i esforços.

Ofisfera, és l’àrea de gestió documental de la Fundació Tallers.

Està formada per un equip de persones expertes i apassionades de l’externalització d’aquests processos administratius, tractament de documents i dades.

Processos que es realitzen en instal·lacions pròpies amb les mesures i protocols de seguretat de tot tipus, en uns espais especialment dissenyats per a portar a terme els serveis que s’ofereixen:

 

Externalització de processos administratius

Un estudi personalitzat analitza en profunditat els processos de treball de cada client i es proposen solucions d’externalització per facilitar-ne la gestió.

 

Custòdia documental 

Més de 20.000 metres lineals de prestatges habilitats per custodiar documentació en un espai amb control d’accés, sistemes de detecció d’incendis, sistemes de control de temperatura i humitat, risc biològic.

 

Digitalització de documents

No només s’escaneja! S’indexen arxius i s’hi inclouen metadades per a que s’identifiquin, s’utilitzen sistemes de reconeixement òptic de caràcters i es transformen imatges en formats més comuns, entre d’altres serveis.

 

Destucció certificada

Instal·lació de contenidors precintats on es diposita la documentació, es fa una recollida i es destrueix per després ser tractat a les plantes de reciclatge corresponent i expedir-ne la certificació de destrucció.

 

Manipulació de documents

Gràcies a la maquinària es poden realitzar serveis de tractament massiu de documents i gestió postal.

 

A més, es disposen d’una gamma de serveis complementaris per a que les empreses i institucions no s’hagin de preocupar de res: des de la logística de transport dels documents fins a serveis postals passant per la preparació de la documentació per a ser arxivada.

 

Ara, Ofisfera estrena imatge i web. Uns petits retocs en la imatge corporativa i un web més fàcil, visual i explicatiu. Tot plegat tenint sempre en compte el medi ambient i el benestar de les persones treballadores.

Ofisfera és la gestió documental responsable.

There are no comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Skip to content