COMUNICAT OFICIAL · COVID-19

Davant la situació extraordinària i seguint les indicacions de les Autoritats Sanitàries a causa del COVID-19, a la Fundació Tallers el passat 5 de Març es va crear un comitè de crisi que ha actuat segons els plans de contingència previstos:

1. Des del dia 5 de març vam reforçar protocols de neteja, vam incrementar les compres de materials de seguretat i vam recomanar a les famílies que poguessin que confinéssin els seus familiars a casa. També vam crear canals de comunicació tots els actors implicats (comitè, famílies, persones usuàries, operaris, patronat i professionals) per fer seguiment diari dels esdeveniments.

2. El 9 de març, s’inicia la fòrmula de teletreball per a professionals que la naturalesa de la seva feina ho permet.

3. Seguint les recomanacions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies el passat divendres vam tancar el servei de Centre Ocupacional tant a Santa Coloma de Gramenet com a Badia del Vallès. Estem ajudant a les persones usuàries i les famílies que tenen més necessitat de suports.

4. El Centre Especial de Treball ha reduït un 70% la seva activitat. Només queden operatius aquells serveis considerats essencials. Els equips són a casa a l’espera d’indicacions i de l’evolució de la situació.

5. El Servei d’Inserció Laboral no presta servei presencial i no ho farà fins que es reobrin els centres d’atenció.

6. El Servei d’Oci va suspendre les activitats el passat dijous i no les reprendrà fins a nou avís.

Per tots aquells serveis que resten operatius, que són considerats essencials, disposem dels Equips de Protecció Individual que són recomanables en cada cas. A més, estem prenent mesures per reforçar la neteja d’instal·lacions i vehicles. També estem reforçant el servei de transport propi per evitar al màxim l’ús de transport públic.

Hem establert criteris per protegir les persones més vulnerables a nivell de salut. També hem establert criteris per facilitar la conciliació familiar i laboral en els casos de fills en edat escolar. Finalment, també hem incorporat el criteri de proximitat al lloc de treball per evitar desplaçaments en transport públic.

Seguim amb atenció l’evolució de la crisi pandèmica i intentem reaccionar amb agilitat en la presa de decisions per assegurar el benestar físic i emocional dels nostres equips.

Agraïm molt les mostres de suport que estem rebent. 

Igualment volem fer un fort reconeixement a tots els i les professionals que, per estar vinculats a activitats essencials, segueixen operatius. 

MOLTES GRÀCIES

There are no comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Skip to content